Lardée Advies en Innovatie

Eindelijk is het zover. Ik ben gestart als zzp-er. Na een maand en wat gesprokkelde dagen onrustig uitrusten ben ik op 3 april echt gestart. Dat wil zeggen: niet alleen maar cappuccino drinken op een terras met fijne mensen en heerlijk lunchen op het strand, maar nu ook zakelijke gesprekken aangaan en kijken waar ik van toegevoegde waarde kan zijn.

Foto: Palais Idéal du Facteur Cheval. http://www.facteurcheval.com

Mijn bedrijf (geboortedatum 9-3-2017) heet officieel Lardée Advies en Innovatie en is gestart op de 18e verjaardag van mijn lieve dochter Nina. Over een aantal dagen is mijn site gevuld met wat ik ga doen, onder welke voorwaarden en wie me kan bellen/mailen, maar wie vooral ook niet moet bellen en al helemaal niet moet mailen.

Ik had moeite met het starten van mijn site, omdat ik graag alles in één keer goed wil doen. Is nog wel een dingetje waar ik wat coaching voor kan gebruiken. Maar als rasoptimist, ja ik ben voor Feyenoord!, heb ik besloten dat ik gewoon moet starten. Het komt vast wel goed.

Over de vorm waarin ik zaken op mijn website ga plaatsen ben ik nog niet uit. Ik denk in beeld en wil graag een vlog starten. De meeste vlogs die ik zie zijn helaas heel amateuristisch en slaan volledig de plank mis. Dat is dus wat ik niet wil. Wat ik wel wil is de bezoekers van mijn site nieuwsgierig maken, zodat jullie een beeld krijgen wat ik doe en hoe ik mijn idealen probeer te realiseren. Ik hoop jullie daarmee te inspireren en deelgenoot te maken waar ik door geïnspireerd raak.

Wil je me nu al mailen? Leuk, Graag!

henk@lardee.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *