Je hebt JavaScript uitgeschakeld. Klopt dat? Zo nee, zorg dan dat je dit ingschakeld krijgt.

(team)training

Lardée Advies en Innovatie zet teams weer aan!

Bij Lardée Advies en Innovatie ben je aan het goede adres voor een eendaagse of meerdaagse (team)training afgestemd op jouw / jullie vraag. Van belang is dus dat er eerst een goede analyse ligt of wordt gemaakt.
Henk bedenkt hierna voor jou / jullie een op maat afgestemde training met een flinke dosis humor en creatieve opdrachten. Henk confronteert en brengt mensen in beweging. Hij zet teams weer AAN!
De focus ligt altijd op ontwikkeling. Een (team)training waarbij er geen ontwikkeling is, is zonde van de tijd, het geld en de energie.

Een klein voorbeeld hoe Henk denkt?
Bij het afscheid op de Lorentzschool moest hij een van 81 personeelsleden en 940 leerlingen afscheid nemen en een cadeau verzinnen.
Het probleem: Hoe geef je alle 81 personeelsleden een passend persoonlijk cadeau? Hoe zorg je ervoor dat het niet in een kast belandt, maar dat mensen erover met elkaar in gesprek gaan en er mogelijk nog eens aan terug denken?
Henk bedacht het volgende: Hij gaf iedereen 18/19 stukjes van een puzzel van 1500 stukjes (Jan van Haasteren – de Storm). Hij stopte die in een envelop, schreef op 1 stukje de naam van het personeelslid en op drie andere stukjes een persoonlijke kwaliteit van 1 woord. Zo had hij 243 complimenten gegeven. Bij het uitdelen van de persoonlijke enveloppen zei hij dat de personeelsleden de envelop gesloten door moesten geven aan iemand die ze vertrouwden. De vraag die erbij hoorde: Lees mijn kwaliteiten en wil je op nog drie puzzelstukjes kwaliteiten schrijven die je bij mij vindt passen. Op de achterkant van de puzzel staan nu dus 486 kwaliteiten en 81 namen.
Doordat ze nu de puzzel gaan maken zien ze op de voorzijde de storm. Wanneer de storm klaar is draaien ze de puzzel om, zodat ze zien hoe ze door elkaars kwaliteiten te gebruiken de storm kunnen doorstaan.
Tip: Je kan ook van een teamfoto een puzzel laten maken.
Daarnaast heb ik simpelweg 1200 gelukspoppetjes gekocht en uitgedeeld op school. De 940 kinderen worden binnenkort ook nog op een andere wijze bedankt, maar dat kan ik nu nog niet opschrijven… ?
(update: 6-5-2017: zie (Deze link is verwijderd. Excuses voor het ongemak.))
Nieuwsgierig geworden? Mail met: henk@lardee.nl